Echipa

Echipa iDigit este formată din elevi pasionați de calculatoare, care doresc să ajute cât mai mult persoanele ce și-au început studiile despre programare, algoritmică și nu numai. Orice întrebare trebuie să aibă un răspuns, deci, dacă există ceva ce nu ai înțeles în materialul nostru sau dacă ai sugestii de articole/tutoriale nepublicate încă pe site, nu ezita să ne contactezi.

Noi suntem:

  • David-Robert Bratosin  – Administrator Șef și Editor

David este un băiat muncitor și un prieten adevărat. Este mereu preocupat să îi ajute pe cei din jurul său și abia apoi să se ocupe de el însuși. Încă de la o vârstă fragedă s-a arătat interesat de lumea virtuală; a înțeles posibilitățile pe care le poate aduce un calculator și a început să își dedice mare parte din timp studiului despre componentele Hardware are unui calculator, limbajele de programare și multe altele, fără a-și strica performanța școlară.

  • Andrei Mărunțiș – Administrator și Editor

Despre Andrei putem spune că este un mic geniu. Este un lider foarte bun când vine vorba de un proiect de echipă și pe deasupra, este olimpic la mai multe materii. Adoră programarea și este mereu interesat să învețe cât mai multe despre particularitățile acesteia. Este gamer, petrecându-și mult timp în fața calculatorului. Cu toate acestea, el are simțul umorului și îi place foarte mult să socializeze.

  • Cleopatra Popescu  – Editor Șef

Cleopatra este o fire creativă, întotdeauna încercând metode noi asupra problemelor. Dacă greșește, o ia de la capăt și continuă să încerce până când obține rezultatul dorit. Îi place să le arate colegilor interesați diferite metode de aborbare a rezolvării unei cerințe și este gata să te ajute dacă ai nevoie de un sfat, o indicație sau pur și simplu o încurajare. Este sinceră, uneori directă și o prietenă de încredere.

octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031